TURNAJ ITS CUP V PLNÉM PROUDU

1. KOLO HLAVNÍ SOUTĚŽE JE V PLNÉM PROUDU!

Mezinárodní tenisový turnaj ITS CUP se vrací na kurty OMEGA centra sportu a zdraví. Letošní rok 2024 je rokem olympijským, a proto se nám kvůli olympiádě posune termín našeho turnaje na červen 2024.  Jubilejní 15. ročník turnaje se uskuteční v termínu 16.-23.6.2024 s tradiční dotací na prize money 60.000 USD.  

Diváci se mohou těšit na kvalitně obsazený turnaj. Svou účast potvrdily hráčky od 100. místa žebříčku WTA. O tenis nejvyšší úrovně tedy nebude nouze.  Objevíme na našich kurtech opět nový začínající tenisový talent, který jednou uvidíme na světových grandslamech jako dvojčata PlíškovyKarolínu MuchovouBarboru Strýcovou a mnoho dalších?

Dnes byla ukončena kvalifikační utkání. 8 kvalifikantek se raduje z postupu do hlavní soutěže z turnaje. Jedna z toho je i naše Česka Jesika Malečková, pravidelná účastnice našeho turnaje. Turnaj zároveň rozehrál i první zápasy hlavní soutěže dvouhry a čtyřhry. 6 českých hráček nyní bude bojovat o postup do dalších kol turnaje. Úterní den vyšperkovala svým tenisem i úsměvem na rtech tenisová hvězda Lucie Šafářová s Annou Dvořáčkovou. Bohužel v super tie-breaku prohrály s čínsko-lotyšskou dvojicí Feng-Vismane 6:3, 1:6, 7:10

Celý turnaj vyvrcholí finálovým zápasem dvouhry v neděli 23. 6. 2024 v 10:00 hod.

Na webových stránkách turnaje www.itscup.cz a a stránkách OMEGA centra www.omegasport.cz si můžete prohlédnout podrobnější program zápasů. Budeme zde pravidelně podávat aktuální informace týkající se rozpisů a výsledků zápasů. Veškeré zápasy můžete sledovat také přes live stream, který naleznete na stránkách turnaje www.itscup.cz.

Vstupné na tenisový turnaj ITS CUP je ZDARMA.


Přijďte s námi fandit českým hráčkám.

Přejít nahoru