KVALIFIKACE TURNAJE ITS CUP 2023 ZAČALA

Mezinárodní tenisový turnaj ITS CUP na antukových kurtech v OMEGA CENTRA je v plném proudu.

32 hráček zahájilo dnes v horkém počasí kvalifikační zápasy o postup do hlavní soutěže turnaje. 12 Česek pomýšlelo na postup. Do finále kvalifikace se podařilo postoupit 3 Českám – Lindě Ševčíkové, Denise Hindové a druhé nasazené kvalifikantce Denise Hrdinkové. Přijďte jim zítra fandit, aby vybojovaly postup do hlavní soutěže turnaje.

Známe také již rozlosování hlavní soutěže. Španělské hráčky Romero Gormaz (186.WTA) a R. Vicnes Mas (206.WTA) si rozdělily první dvě nasazená místa. V hlavní soutěži můžeme aktuálně fandit 7 českým zástupkyním. Věříme, že po zítřejších zápasech ve finále kvalifikace uvidíme ještě další. První kolo hlavní soutěže začíná již zítra!.

Kvalifikační utkání končí v pondělí 17. 7. 2023. Hlavní soutěž turnaje bude zahájena v pondělí 17. 7. 2023 a vyvrcholí finálovým zápasem dvouhry v neděli 23. 7. 2023 v 10:00 hod.

Na webových stránkách turnaje www.itscup.cz a a stránkách OMEGA centra www.omegasport.cz si můžete prohlédnout podrobnější program zápasů. Budeme zde pravidelně podávat aktuální informace týkající se rozpisů a výsledků zápasů. Veškeré zápasy můžete sledovat také přes live stream, který naleznete na stránkách turnaje www.itscup.cz.

Vstupné na tenisový turnaj ITS CUP 2023 je ZDARMA.

Přijďte s námi fandit českým hráčkám.

Přejít nahoru